Yhteistyössä


Tapahtuman järjestäjät tutuksi

Mietitkö koskaan miten tällaisen tapahtuman tekeminen on mahdollista? Tänäkin vuonna 120 vapaaehtoista organisaattoria laittaa kaikkensa peliin mahdollistaakseen mahtavan tapahtuman ihan meille jokaiselle! Tapahtumaa on valmisteltu yötä päivää pitkin vuotta ja lopputuloksena on ikimuistoiset lanit. Tässä on osa meidän mahtavasta organisaattoriporukasta. Me kaikki toivotamme teidät, rakkaat kävijät, sydämellisesti tervetulleiksi legendaariseen Insomnia XX-tapahtumaan!


Lanijuomat

Vanhaan tuttuun tapaan tapahtumassa Satamaito tarjoaa kaikille lanittajille ilmaiset maidot! Fun fact: Maitoa kuluu tapahtumassa päivittäin 560 pikkupurkkia, vau! Maitolaari löytyy heti infosta oikealle. Jos maito ei maistu, niin infosta on ostettavissa sekä kahvia että limua ja energiajuomaa. Myös hallin kahvio tarjoaa päiväsaikaan pientä suolaista ja makeaa purtavaa, sekä juomia.

Info-juomien hinnasto:

Kahvi 1e

0,5 L plo Coca-cola, Jaffa 2e

0,33 L tölkki Motor oil-energiajuoma 2eMuistutus muuttuneesta sisäänkäynnistä!

Huomenta lanikansa! Tätä päivää olette odottaneet! This is the day you’ve been waiting for!

Muistutuksen sananen vielä: Huomioithan että tapahtumaan tullessa ovien avautuessa kaikki liikenne; sisäänpääsy sekä tavaroiden lastaus tapahtuu kartan ”Liput/turvatarkastus”-ovelta, hallin päädystä. Eli ei pääsisäänkäynnistä! Pääsisäänkäynti avautuu vasta myöhemmin kävelyliikenteelle!