Uutiset

Insomnia jäsenmaksu & kevätkokous 2024

26.05.24 / Verkkopeliyhdistys

Hyvä Insomnialainen,

Nyt ollaan päästy tähän vaiheeseen uutta vuotta, että tämän vuoden jäsenmaksujen maksaminen on tullut ajankohtaiseksi. Jäsenmaksu pysyy ennallaan ja on sama 25 euroa kuin edellisenäkin vuonna. Jäsenmaksun maksamalla saat mukavia etuja, kuten edullisemmat jäsenhinnat tapahtumiin sekä yhdistyksen kokouksissa oikeuden ruokaan, saunaan ja äänestää.

Maksutiedot ovat kaikille samat:

Saaja: Verkkopeliyhdistys Insomnia ry
IBAN: FI51 5700 8120 1274 64
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1009
Summa: 25,00 EUR
Eräpäivä: 9.6.2024

Jos haluat tehdä asiat helpommin niin seuraava virtuaaliviivakoodi sisältää samat tiedot, muista kuitenkin merkitä saajan kohdalle Verkkopeliyhdistys Insomnia ry: 451570081201274640000250000000000000000000001009240609

Hallitus kutsuu teidät Verkkopeliyhdistys Insomnia ry:n vuoden 2024 sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Kokous järjestetään Porissa 7.7.2024 kello 15:00. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Vain etukäteen ilmoittautuneille voidaan taata ruokailu.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Kevätkokouksen ilmoittautuminen

Yhdistyksen kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 1. kokouksen avaus
 2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi
  pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
 3. todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet
 4. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5. esitellään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien
  antama lausunto tai toiminnantarkastajien antama
  toiminnantarkastuskertomus
 6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden
  myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
 7. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut sekä jäsenten kokoukselle käsiteltäväksi esittämät asiat ottaen huomioon yhdistyslain 24 §:n säännökset

Lisäksi luvassa on syömistä ja viihtymistä porukalla. Pyrimme järjestämään kokouksen yhteyteen myös saunan. Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,
Verkkopeliyhdistys Insomnia ry hallitus

Päivitys: 29.5.2024 klo 16:30 – Jäsenmaksujen suuruus 20€ -> 25€, sekä virtuaaliviivakoodi


Porin Pelipäivä 2023

09.11.23 / VerkkopelitapahtumaVerkkopeliyhdistysYleinen

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry on mukana Porin Pelipäivässä 11.11.2023 Porin nuorisotalolla! Paikalla pääset matkustamaan ajassa taaksepäin retrokonsoleilla sekä tutustumaan myös uusiin peleihin niin tietokoneella kuin konsoleillakin. Pelipäivässä pääset myös kokemaan VR-laitteistoja esimerkiksi Beat Saber-pelin muodossa.

Nintendoilla pääset kokeilemaan Marioita aina vanhemmista versioista uusimpaan Super Mario Bros Wonderiin. Lisäksi tapahtumassa on monenlaisia arvontoja sekä skaboja, joista voit voittaa hienoja palkintoja!

Kyseessähän on siis täysin maksuton tapahtuma nuorille ja aikuisille – tuu siis moikkaamaan ja kurkkimaan, mitä kaikkea meiltä löytyy!


Insomnia XXIII – Kiitos

08.11.23 / VerkkopelitapahtumaYleinen

Moikka lanikansa! Insomnia XXIII on saatu päätökseen ja toivottavasti olemme kaikki jo selvinneet univajeesta. Ensikättelyssä ISO kiitos kaikille osallistujille ja oli aivan mahtavaa, että olitte kaikki paikalla!

Insomniassa tänä vuonna näimme jälleen hienoja taidonnäytteitä erilaisissa peliturnauksissa, mahtavaa ottelua suoraan lavalta Rocket Leaguen eSM finaalissa, sitä aitoa oikeaa lanitunnelmaa ja tietysti iloisia pelaajia rakkaan peliharrastuksen parissa.

Tapahtuman tunnelma oli katossa torstaista sunnuntaihin ja kävijöitäkin riitti jokaisena päivänä – varsinkin perjantain ilmaispäivänä! Kävijänä pääsit kokemaan hulppean lautapeli-alueemme, VR-pelipisteen, konsolialueen ja mahtavan retropeliarsenaalimme, joista kaikista löytyi pelejä joka lähtöön ja jokaiselle jotakin.

Lyhykäisyydessään vielä iso kiitos ja kumarrus kaikille – nähdään ensivuonna samoissa merkeissä lanihuuman ympäröiminä <3

Tapahtumaa tääset fiilistelemään upeasta kuvagalleriastamme:
https://gallery.insomnia.fi/kuvat/Insomnia/Insomnia+XXIII/

Muista myös seurailla meitä Instagramista ja Facebookista @insomnia.fi – ensivuoden tapahtumaa kyhätään jo…

Uutisarkisto