Ensikertalaisen opas

Tervetuloa lukemaan ensikertalaisen opasta!

Mikä on verkkopelitapahtuma?

Verkkopelitapahtumassa pelaajat kokoontuvat yhteen samaan fyysiseen tilaan nauttimaan pelaamisesta ja sosiaalisesta vuorovaikutuksesta yhdessä.

Insomnia XXIII – Lyhyesti

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry järjestää INSOMNIA XXIII -tapahtuman Ulvilassa Friitala-Talolla viikolla 43, torstai 26.10.2023 – sunnuntai 29.10.2023. Tapahtuman ohjelmassa on mm. Cosplay-kilpailu, Expo-alue, turnauksia, Konsoli-alue, VR-piste, Live-ohjelmaa ja Lautapeli-alue suuren lanialueen lisäksi, jonne voit ostaa oman konepaikkasi.

Varaamme oikeudet muutoksiin.

Säännöt

Tutustu huolellisesti tapahtuman sääntöihin, niitä seuraamalla saamme tehtyä tapahtumasta kaikille mukavan, viihtyisän ja turvallisen.

Osta itsellesi konepaikka tai kävijälippu

Voit ostaa kävijälipun, tai varata itsellesi konepaikan lanialueelta, jossa voit viettää koko viikonlopun omilla laitteillasi yksin tai ystäviesi kanssa. Kaikki osallistujat ovat tapahtumassa yhteisen harrastuksen parissa ja kannustammekin löytämään uusia tuttavuuksia ja pelikavereita paikan päältä!

Haluatko tulla vain tutustumaan Insomnia XXIII tapahtumaan? Voit hankkia itsellesi kävijälipun (10€) ja se on voimassa koko tapahtuman ajan. Pääset kävijälipulla osallistumaan mm. Expo-, Konsoli- ja Lautapeli-alueiden toimintaan. Vaihtoehtoisesti kävijälipulla voi osallistua myös rajoitetusti turnauksiin, joita tapahtumassa pidetään.

Mitä voin tehdä ennen tapahtumaa?

Ostiko kaverisi sinulle konepaikan? Luo itsellesi Moya tunnukset, jotta tapahtumaan kirjaantuminen olisi mahdollisimman suoraviivaista.

Aiotko osallistua turnauksiin? Voit nopeuttaa turnauksiin ilmoittautumista, tekemällä itsellesi Challonge tunnukset etukäteen.

Haluatko saada nopeimmin päivittyvää tietoa ja uutisia? Liity nyt Discord-yhteisöömme, jossa tarjoamme sinulle tuoreimmat tiedot ja uutiset #ilmoitukset kanavalla.

Pysy ajan tasalla seuraamalla meitä eri sosiaalisen median kanavilla!

Mitä kannattaa ottaa mukaan?

Mitä kannattaa pakata mukaan laneille? Teimme sinulle muistilistan, millä saadaan aikaan iloinen lanittaja.

Suosittelemme ottamaan tapahtumaan oman tietokonetuolin, mikäli matkaan mahtuu sellainen. Tarjoamme kuitenkin peruspenkin tapahtuman ajaksi, mutta oma penkki on varmasti mukavampi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Täältä löydät vastaukset päivän polttaviin kysymyksiin, joita meiltä on eri kanavissa kysytty.

Päivitetty viimeksi
17.10.2023