Yleistä tietoa tapahtumasta

Tapahtuman ajankohta

Verkkopelitapahtuma Insomnia XIX järjestetään satakuntalaisten koulujen syyslomalla  26. – 29.10.2017 . Tapahtuma alkaa torstaina kello 18.00 ja päättyy sunnuntaina kello 12.00. Ovet ovat auki tapahtuman aikana yötä päivää.

Info

Tapahtuman infotiski sijaitsee heti pääsisäänkäynnin vieressä. Tarvittaessa infon saa kiinni myös puhelimitse: 09 3157 4170. 

Tapahtumapaikka ja ajo-ohjeet

Tapahtumapaikkana toimii Porin karhuhalli osoitteessa Urheilutie 1 , Pori. Rautatie- ja linja-autoasemalta on matkaa tapahtumapaikalle autolla n. 2.5km, kävellen n. 1.5km. Lentoasema sijaitsee 2.2km päässä. Karhuhalli sijaitsee suurien valtateiden risteyskohdassa, joten saapuminen henkilöautollakin on helppoa.

Konepaikka

Järjestyksessään 19. verkkopelitapahtuma Insomnia pitää sisällään 800 konepaikkaa. Konepaikkoja on kolmea eri tyyppiä: Tavallisia konepaikkoja, PRO-paikkoja sekä VIP-loosseja ryhmille (max 10). PRO-paikkojen leveys on 100cm ja verkkoyhteys tarjoillaan 1000Mbps kytkimestä. Tavalliset konepaikat sisältävät 80cm leveän pöytätilan, tuolin, yhden 100 Mbps portin lähimmästä verkkokytkimestä ja sähköpistokkeen. Maksimi tehonkulutus per konepaikka on noin 450W.

WLAN

Insomnian osallistujien käytettävissä on 802.11a/g/n standardeihin perustuva langaton lähiverkko, joka kattaa koko tapahtuma-alueen.

Ruokailu

Tapahtumapaikan kahviossa on tarjolla juomia, pikkunaposteltavaa sekä pikkusuolaista. Järjestämme myös perinteisesti säännöllisiä yhteistilauksia paikallisesta pitseriasta.

Tapahtumapaikalla on keittiönurkkaus missä kävijät voivat kylmäsäilyttää sekä lämmittää eväitä mikroaaltouuneissa. Keittiöön saa myös tuoda mukanaan omia kodinkoneita kuten esimerkiksi kahvinkeittimiä tai leivänpaahtimia. Omien kodinkoneiden jättäminen keittiöön tapahtuu kävijän omalla vastuulla.

Nukkuminen tapahtumassa

Tapahtuman osallistujille on varattu erillinen nukkumatila. Nukkumavälineiksi kannattaa varata esimerkiksi retkipatja ja makuupussi.

Peseytyminen

Tapahtumarakennuksessa on ympäri vuorokauden käytettävissä olevat suihkutilat.

Parkkipaikat

Auton kanssa saapuville osallistujille on varattu runsaasti ilmaista pysäköintitilaa tapahtumarakennuksen välittömässä läheisyydessä.

Säännöt lyhyesti

 • Osallistujat ovat itse vastuussa itsestään ja omaisuudestaan
 • Toisen vahingoittamiseen soveltuvien välineiden tuominen tapahtumaan on kielletty (tämä käsittää mm. kaikki teräaseet, mukaan lukien leatherman-työkalut)
 • Ei päihteitä (päihtyneet henkilöt poistetaan paikalta)
 • Ei tupakointia sisätiloissa, koskee myös sähkötupakkaa
 • Ylimääräisten laitteiden lisääminen sähköverkkoon kielletty (jos sinulla on ylimääräisiä laitteita niin ota yhteys järjestäjiin, jotta voimme sopia erikoismenettelystä). Kodikoneet kodinkonenurkkaukseen.
 • Ei kaiuttimia (vain kuulokkeet)
 • Vain yksi kytkinportti käytettävissä per konepaikka (jos haluat tuoda paikalle useamman koneen, osta jokaiselle koneelle oma konepaikka)
 • Epäasiallinen käytös tapahtumassa (esim. peleissä huijaaminen, toisten osallistujien häiritseminen) voi johtaa tapahtumasta poistamiseen
 • Käytävät on pidettävä tyhjinä ja kulkukelpoisina
 • Käytävillä sekä pöytien alla nukkuminen on kielletty (nukkuma-alue erikseen osoitettu)
 • Tapahtumassamme noudatetaan voimassaolevaa Suomen lakia ja asetuksia

Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan erikseen.

Löytötavarat

Keräämme talteen omistajiltaan hukkunutta sekä selkeästi väärin sijoitettua omaisuutta. Löytötavaroita voi tapahtuman aikana tiedustella infosta. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman päätyttyä Satakunnan löytötavaratoimistoon: 0600-14111 (1,68€/min+pvm) / www.satatavara.fi

Lisätietoja

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen infoxix [at] insomnia.fi