Yleistä tietoa tapahtumasta

Tapahtuman ajankohta

Verkkopelitapahtuma Insomnia XXI järjestetään satakuntalaisten koulujen syyslomalla  24. – 27.10.2019 . Tapahtuma alkaa torstaina kello 18.00 ja päättyy sunnuntaina kello 12.00. Ovet ovat auki tapahtuman aikana yötä päivää.

Info

Tapahtuman infotiski sijaitsee heti pääsisäänkäynnin vieressä. Tarvittaessa infon saa kiinni myös puhelimitse: 09 3157 4170. 

Discord

Tavoitat tapahtuman henkilökuntaa ja muita tapahtumaan osallistujia meidän Discord-kanavalta. Siellä voit myös käydä kauppaa ja saada uusia pelikavereita.

Tapahtuman discord löytyy osoitteesta: https://discord.gg/XSs8trp

Tapahtumapaikka ja ajo-ohjeet

Tapahtumapaikkana toimii Porin karhuhalli osoitteessa Urheilutie 1, Pori. Rautatie- ja linja-autoasemalta on matkaa tapahtumapaikalle autolla n. 2.5km, kävellen n. 1.5km. Lentoasema sijaitsee 2.2km päässä. Karhuhalli sijaitsee suurien valtateiden risteyskohdassa, joten saapuminen henkilöautollakin on helppoa.

Kartta-Insomnia-2019

Insomnia-XXI-leiska

Parkkipaikat

Auton kanssa saapuville osallistujille on varattu runsaasti ilmaista pysäköintitilaa tapahtumarakennuksen välittömässä läheisyydessä.

Konepaikka

Järjestyksessään 21. verkkopelitapahtuma Insomnia pitää sisällään lähes tuhat konepaikkaa. Konepaikkoja on neljää eri tyyppiä: tavallisia ”Ihan perus”-paikkoja, parempia ”Ei huono”-paikkoja, premium ”Hiuka tärkee”-paikkoja, sekä täysin uusia ”Mihis ny?”-paikkoja.  Tavalliset konepaikat sisältävät 80cm leveän pöytätilan, tuolin, yhden 100 Mbps portin lähimmästä verkkokytkimestä ja sähköpistokkeen. ”Ei huono”-paikkojen leveys on 100cm ja verkkoyhteys tarjoillaan 1000Mbps kytkimestä. ”Hiuka tärkee”-paikkojen leveys on 200cm ja verkkoa tarjoillaan 1000Mbps kytkimestä. ”Hiuka tärkee”-paikalla mahdollisuus 10Gbps nettiyhteysteen. 10Gbps yhteydestä pitää ilmoittaa syyskuunloppuun mennessä. Maksimi tehonkulutus per konepaikka on noin 450W. ”Mihis ny?”-paikka on halvin vaihtoehto, ja se voi olla mikä tahansa hallissa vapaana oleva paikka, jonka järjestelmä arpoo. Käy kurkkaamassa lipputyyppien tietoja ja hintoja tarkemmin Liput-välilehdeltä.

WLAN

Insomnian osallistujien käytettävissä on 802.11a/g/n standardeihin perustuva langaton lähiverkko, joka kattaa koko tapahtuma-alueen.

Ruokailu

Tapahtumapaikan kahviossa on tarjolla juomia, pikkunaposteltavaa sekä pikkusuolaista. Info-pisteessä on myynnissä kahvia iltaisin (1e). Järjestämme myös perinteisesti säännöllisiä yhteistilauksia paikallisesta ravintolasta. Yhteistilaukset tehdään joka tunti ravintolan aukioloaikojen puitteissa; to klo 20-23, pe ja la klo 13-00. Kaupan kautta näet ruokalistan ja pystyt tekemään oman ruokatilauksesi.

Tapahtumapaikalla on keittiönurkkaus missä kävijät voivat kylmäsäilyttää sekä lämmittää eväitä mikroaaltouuneissa. Keittiöön saa myös tuoda mukanaan omia kodinkoneita kuten esimerkiksi kahvinkeittimen tai leivänpaahtimen. Omien kodinkoneiden jättäminen keittiöön tapahtuu kävijän omalla vastuulla.

Nukkuminen tapahtumassa

Tapahtuman osallistujille on varattu erillinen nukkumatila. Nukkumavälineiksi kannattaa varata esimerkiksi retkipatja, makuupussi ja tyyny. Nukkumatila on auki kellon ympäri koko tapahtuman ajan.

Peseytyminen ja wc:t

Tapahtumarakennuksessa on ympäri vuorokauden käytettävissä olevat suihku- ja pukuhuonetilat sekä miehille että naisille. Tapahtumapaikalta löytyy useampi miesten ja naisten wc, sekä esteettömät unisex-wc:t.

Säännöt lyhyesti

 • Osallistujat ovat itse vastuussa itsestään ja omaisuudestaan
 • Toisen vahingoittamiseen soveltuvien välineiden tuominen tapahtumaan on kielletty (tämä käsittää mm. kaikki teräaseet, mukaan lukien leatherman-työkalut)
 • Ei päihteitä (päihtyneet henkilöt poistetaan paikalta)
 • Ei tupakointia sisätiloissa, koskee myös sähkötupakkaa
 • Ylimääräisten laitteiden lisääminen sähköverkkoon kielletty (jos sinulla on ylimääräisiä laitteita niin ota yhteys järjestäjiin, jotta voimme sopia erikoismenettelystä). Kodikoneet kuuluvat kodinkonenurkkaukseen.
 • Ei kaiuttimia (vain kuulokkeet)
 • Vain yksi kytkinportti käytettävissä per konepaikka (jos haluat tuoda paikalle useamman koneen, osta jokaiselle koneelle oma konepaikka)
 • Epäasiallinen käytös tapahtumassa (esim. peleissä huijaaminen, toisten osallistujien häiritseminen) voi johtaa tapahtumasta poistamiseen
 • Käytävät on pidettävä tyhjinä ja kulkukelpoisina
 • Käytävillä sekä pöytien alla nukkuminen on kielletty (nukkuma-alue erikseen osoitettu)
 • Tapahtumassamme noudatetaan voimassaolevaa Suomen lakia ja asetuksia

Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan erikseen.

Ikärajat

Tapahtumalla ei ole ikärajaa, mutta suosittelemme että alle 13-vuotiaat eivät saapuisi tapahtumaan yksin.

Palkinnot

Kaikki turnausvoitot ilmoitetaan verottajalle. Palkintojen voittajat ovat itse vastuussa verotuksesta. Tapahtumajärjestäjä ei maksa palkinnoista veroja.

Löytötavarat

Keräämme talteen omistajiltaan hukkunutta sekä selkeästi väärin sijoitettua omaisuutta. Löytötavaroita voi tapahtuman aikana tiedustella infosta. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman päätyttyä Satakunnan löytötavaratoimistoon: 0600-14111 (1,68€/min+pvm) / www.satatavara.fi

Lisätietoja

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen infoxxi [at] insomnia.fi