Yleistä

Tapahtuman ajankohta

Verkkopelitapahtuma Insomnia XXII järjestetään satakuntalaisten koulujen syyslomalla 27.10. – 30.10.2022. Tapahtuma alkaa torstaina kello 18.00 ja päättyy sunnuntaina kello 12.00. Ovet ovat auki tapahtuman aikana yötä päivää.

Info

Tapahtuman Info palvelee heti pääsisäänkäynnin vieressä ja toimii kulunvalvojana tapahtuman ajan. Infon tavoitatte sähköpostitse osoitteesta infoxxii [at] insomnia.fi.

Discord

Insomnian Discord -palvelimelta tavoitat koko Insomnia henkilökunnan ja siellä voit kysyä kysymyksiä tai aloittaa muuten vain keskustelun. Voit myös tavata siellä muita tapahtumaan osallistujia ja löytää uusia kavereita. Palvelimellamme löytyy myös #kauppatori kanava, jossa voit myydä vanhoja tai uusia tavaroitasi.

Tul ny sääki juttelee!!!  -> https://discord.gg/rdfA5HV

Tapahtumapaikka ja ajo-ohjeet

Insomnia XXII -tapahtuman paikkana toimii WinNovan Porin toimipiste osoitteessa Professorintie 5. Tapahtumapaikalle on helppo saapua, mutta parkkialue on hieman tapahtuma alueen ulkopuolella. Kun saavut tapahtumaan voit jättää autosi lähiparkkipaikalle siksi ajaksi kun tuot pelikoneesi ja tavarasi sisälle.

Lisätietoa tapahtumapaikasta

Parkkipaikat

Auton kanssa saapuville osallistujille on varattu runsaasti ilmaista pysäköintitilaa tapahtumarakennuksen välittömässä läheisyydessä.

Konepaikka

Järjestyksessään 22. verkkopelitapahtuma Insomnia pitää sisällään lähes 400 konepaikkaa. Konepaikkoja on tänä vuonna kolmea eri tyyppiä:

 • Tavalliset “Iha Perus” -paikat.
 • Paremmat “Ei Huono” -paikat.
 • Täyttöä varten “Mihis ny?” -paikat.

Tavalliset konepaikat pitävät sisällään 80cm leveän pöytätilan, tuolin, yhden 100M portin lähimmästä verkkokytkimestä ja sähköpistokkeen.

Paremmat “Ei Huono” -paikat pitävät sisällään 100cm leveän pöytätilan, tuolin ja verkkoyhteys tarjoillaan lähimmästä 1000M kytkimestä, sekä tietysti sähköpistokkeen. Lipun ennakkoon ostaneelle, tarjoamme Insomnia XXII T-Paidan kaupan päälliseksi. Muista vain merkitä paita kokosi kun ostat lippua!
Suosittelemme ottamaan yhden koon isomman, mitä sinulle normaalisti menee.

“Mihis ny?” -paikka on halvin vaihtoehto ja se voi olla mikä tahansa tapahtuma alueella oleva vapaa konepaikka, jonka järjestelmä arpoo.

Käy katsomassa lipputyyppien tietoja ja hintoja tarkemmin Liput -välilehdeltä.

WLAN

Insomnian osallistujien käytettävissä on 802.11a/g/n standardeihin perustuva langaton lähiverkko, joka kattaa koko tapahtuma-alueen.

Ruokailu

Tapahtumapaikan kahviossa on tarjolla juomia, pikkunaposteltavaa sekä pikkusuolaista. Info-pisteessä on myynnissä kahvia iltaisin (1€). Järjestämme myös perinteisesti säännöllisiä yhteistilauksia paikallisesta ravintolasta. Yhteistilaukset tehdään joka toinen tunti ravintolan aukioloaikojen puitteissa; to klo 20-23, pe ja la klo 13-00. Kaupan kautta näet ruokalistan ja pystyt tekemään oman ruokatilauksesi.

Tapahtumapaikalla on keittiönurkkaus, missä kävijät voivat säilyttää kylmänä sekä lämmittää eväitä mikroaaltouuneissa. Keittiöön saa myös tuoda mukanaan omia kodinkoneita kuten esimerkiksi kahvinkeittimen tai leivänpaahtimen. Omien kodinkoneiden jättäminen keittiöön tapahtuu kävijän omalla vastuulla.

Nukkuminen tapahtumassa

Tapahtuman osallistujille on varattu erillinen nukkumatila. Nukkumavälineiksi kannattaa varata esimerkiksi retkipatja, makuupussi ja tyyny. Nukkumatila on auki kellon ympäri koko tapahtuman ajan.

Peseytyminen ja wc:t

Tapahtumarakennuksessa on ympäri vuorokauden käytettävissä olevat suihku- ja pukuhuonetilat sekä miehille että naisille. Tapahtumapaikalta löytyy useampi miesten ja naisten wc, sekä esteettömät unisex-wc:t.

Säännöt lyhyesti

 • Osallistujat ovat itse vastuussa itsestään ja omaisuudestaan
 • Toisen vahingoittamiseen soveltuvien välineiden tuominen tapahtumaan on kielletty (tämä käsittää mm. kaikki teräaseet, mukaan lukien leatherman-työkalut)
 • Ei päihteitä (päihtyneet henkilöt poistetaan paikalta)
 • Ei tupakointia sisätiloissa, koskee myös sähkötupakkaa
 • Ylimääräisten laitteiden lisääminen sähköverkkoon kielletty (jos sinulla on ylimääräisiä laitteita niin ota yhteys järjestäjiin, jotta voimme sopia erikoismenettelystä). Kodinkoneet kuuluvat kodinkonenurkkaukseen.
 • Ei kaiuttimia (vain kuulokkeet)
 • Vain yksi kytkinportti käytettävissä per konepaikka (jos haluat tuoda paikalle useamman koneen, osta jokaiselle koneelle oma konepaikka)
 • Epäasiallinen käytös tapahtumassa (esim. peleissä huijaaminen, toisten osallistujien häiritseminen) voi johtaa tapahtumasta poistamiseen
 • Käytävät on pidettävä tyhjinä ja kulkukelpoisina
 • Käytävillä sekä pöytien alla nukkuminen on kielletty (nukkuma-alue erikseen osoitettu)
 • Tapahtumassamme noudatetaan voimassaolevaa Suomen lakia ja asetuksia

Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan erikseen.

Ikärajat

Tapahtumalla ei ole ikärajaa, mutta suosittelemme että alle 13-vuotiaat eivät saapuisi tapahtumaan yksin.

Palkinnot

Kaikki turnausvoitot ilmoitetaan verottajalle. Palkintojen voittajat ovat itse vastuussa verotuksesta. Tapahtumajärjestäjä ei maksa palkinnoista veroja.

Löytötavarat

Keräämme talteen omistajiltaan hukkunutta sekä selkeästi väärin sijoitettua omaisuutta. Löytötavaroita voi tapahtuman aikana tiedustella infosta. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman päätyttyä Satakunnan löytötavaratoimistoon: 0600 14111 (1,99€/min+pvm) / www.satatavara.fi

Lisätietoja

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen infoxxii [at] insomnia.fi.