Yhteistyökumppanit

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry tuottaa joka vuosi verkkopelitapahtuman kaiken ikäisille harrastajille. Tapahtuma tuotetaan Länsi-Suomen opiskelijoiden syyslomalla viikolla 43.

Tapahtuman historia

Verkkopelitapahtuman historia lyhyesti. Taustalla vuonna 2003 perustettu porilainen Verkkopeliyhdistys Insomnia ry. Tapahtumia on vuosien saatossa pidetty 21 Verkkopelitapahtuma Insomnia nimissä. Ensimmäiset verkkopelitapahtumat tuotettiin Lanit@Psyl nimellä, mutta kysynnän kasvaessa ja tapahtumaa laajennettiin, brändättiin verkkopelitapahtumat Insomnian nimiin. Insomniat (lyhennetty Insomnia-lanit) on järjestetty vuosien saatossa Psyllin lisäksi WinNovalla, Raviradalla sekä Karhuhallissa.

Laneilla pelataan paljon, joten aikaa yöunille jää vähän, jos lainkaan. Siispä Insomnia on hyvin tapahtuman luonnetta kuvaavaa nimi.

Mikä on verkkopelitapahtuma?

Verkkopelitapahtuma tarkoittaa tapahtumaa jossa yhteen tilaan kokoontuu ihmisiä harrastamaan omien tietokoneidensa tai konsoleidensa kanssa. Tapahtumassa ihmiset kytkevät omat tietokoneensa tai konsolinsa samaan lähiverkkoon. Harrastajayhteisössä verkkopelitapahtumia kutsutaan laneiksi. Tapahtumissamme järjestetään oheistoimintoina mm. lautapelejä, robosotaa, sekä RC autoilua.

Tapahtuman suuruus vaihtelee muutamista kymmenistä jopa moniin tuhansiin ihmisiin. Insomnian verkkopelitapahtumissa myytäviä paikkoja on ollut viime vuosina noin 800 kappaletta.

Tapahtumissa on järjestetty useita kilpailuja joista voi voittaa muun muassa rahapalkintoja, tuotepalkintoja, pokaaleita tai mitaleja. Kilpailujen tarkoituksena on pääsääntöisesti pitää hauskaa ja tuoda hyvän tahtoista kilpailuhenkeä peleihin.

Laaja yhteistyöverkosto

Insomnian ympärivuotisen toiminnan yhteistyökumppaneina on merkittävä joukko niin kaupallisia yrityksiä, tapahtumayhdistyksiä kuin eri koulutusasteiden oppilaitoksiakin. Pidämme kiinni onnistuneesta yhteistyöstä, tästä ovat osoituksena vakiintuneet yhteistyökumppanit.

Sosiaalista nuorisotoimintaa ympäri vuoden

Insomnia toimii ympäri vuoden yhteistyössä useiden eri verkkopelitapahtumien kanssa. Vuosittain järjestettävä, Suomen suurimpiin verkkopelitapahtumiin kuuluva Insomnia-pelitapahtuma on luonnollisesti yhdistyksemme toiminnan näkyvin osa. Tapahtumamme tarjoavat turvallisen ympäristön myös perheen nuoremmalle pelaamista harrastaville sukupolvelle, sillä Insomnia-tapahtumat ovat täysin päihteettömiä. Insomnia-tapahtumat ovat sosiaalista hauskanpitoa positiivisessa hengessä!

Oletko kiinnostunut?

Haemme aina yhteistyökumppaneita vuosittain järjestettävään tapahtumaan. Tapahtuman tuottamiseen tarvitaan paljon yhteistyökumppaneita jotka voivat tukea tapahtumaa. Mainostamme tapahtumaa verkko- ja lehtimainostuksella. Tapahtuman aikataulu on julkinen kaikille.

Yhteistyökumppaneille

Tarjoamme yhteistyökumppaneille erikseen sovitusti mainontaa koko tapahtuma ajan. Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden tulla tapahtumapaikalle kertomaan omasta toiminnastaan tai yrityksestään seminaareille varattuun paikkaan. Tarjoamme myös mahdollisuuden pystyttää oma messukoju tapahtuman ajaksi.

Yhteistyökumppanuudeksi voi ehdottaa myös Hackathonin järjestämistä. Esimerkiksi. työntekijöiden rekrykanavaksi tai jonkin yrityksen ongelman ratkaisemiseksi.
Hackathon on tapahtuma, jossa ratkotaan pienryhmissä tai yksilöinä erilaisia haasteita. Hackathonien lyhyt kesto pakottaa tiimit rakentamaan ja testaamaan nopeasti vatvovan suunnittelun sijaan.

Tapahtumaa voi tukea rahallisesti, tuotepalkintoina tai palveluina.

Kaikki yhteistyökumppaneilta saadut tuet menevät täysin tapahtuman tuottamiseen.

Lisätietoa yhteistyökumppaneille esitäytetystä Hinnastosta