Organisaattorit

Insomnia XXIII järjestetään 26.10. – 29.10.2023. Tule mukaan tuottamaan parhaat mahdolliset lanit.

Tapahtuma tulee sisältämään poikkeuksellisen paljon ohjelmaa, joka kattaa peliviihteen perinteisistä lauta- ja figuuripeleistä aina terävimpään eSports-kärkeen. Tarkoituksena on tuoda yhteen laaja-alaisesti pelaamisesta ja yhteisöllisestä toiminnasta pitäviä nuoria ja tarjota puitteet ikimuistoiseen elämykseen.

Tarjoamme tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneille nuorille aikuisille loistavan tilaisuuden kehittää osaamista ja tutustua uusiin tapoihin, tekniikoihin ja ihmisiin. Tapahtumaa järjestäessä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan villejäkin ideoita.  Mukana oppii uusia asioita mitä ei välttämättä muuten pääsisi tekemään. Monista järjestämisen kautta opituista tiedoista ja taidoista on tuntuvaa hyötyä tulevaisuudessa – niin työelämässä kuin muutenkin. Järjestäjäporukka on aktiivinen ja samanhenkinen, joten kaiken muun hyödyn lisäksi yhdessä tekeminen on hauskaa. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin. Järjestäjille kuuluviin etuihin lukeutuvat mm. ilmainen konepaikka, ruoat ja hyvänäpito osallistumisen ajalta, järjestäjän asusteet, järjestäjien nukkumatilat sekä lounge ja tapahtuman jälkeen järjestettävä ikimuistoinen kiitostilaisuus.

Teemu Huhtala, Info

Pääset Infossa näkemään ihan kaiken, mitä laneilla voi tapahtua. Työvuorot ovat vaihtelevia ja tarjolla on kaikkea rutiininomaisesta päiväsajan päivystämisestä mielenkiintoiseen lanittajien ongelmanratkontaan. Info tietää ja auttaa!

Teemu Huhtala
etunimi.sukunimi@insomnia.fi

Etunimi Sukunimi (Nimimerkki), Verkot

Netcrew on lanien selkäranka. Ilman toimivaa verkkoa lanit olisivat vain huoneellinen yksinäisiä tietokoneita. Haasteita riittää ja uutta oppii vielä kymmenenkin vuoden jälkeen jokaisesta tapahtumasta.

Etunimi Sukunimi
nimimerkki@insomnia.fi

Olli Simonen (opa), Rakentaminen

Eihän tapahtumaa olisi olemassakaan jos ei meidän buildin sankarit olisi paikalla luomassa hulppeita puitteita tapahtumalle. Monipuolista tekemistä riittää jokaiselle ja mikä parasta niin  tapahtuman aikana on enemmän aikaa itse lanittamiselle!

Olli Simonen (opa)
olli.simonen@insomnia.fi

Fanny Tommila (fanns), Markkinointi ja viestintä

Onko tapahtumaa olemassa jos kukaan ei tiedä siitä? Minkälainen tapahtuman visuaalisen ilmeen pitäisi olla ja miten kävijät saavat mahdollisimman helposti käsiinsä tarvittavan tiedon tapahtumasta? Näiden ja monen muun mielenkiintoisen kysymyksen parissa painivat markkinoinnin sankarit. Hommaa löytyy niin natiiveille somen käyttäjille kuin terävimmillekin illustratorin taivuttajille. Kenttä on laaja ja timanttista hommaa löytyy!

Fanny Tommila (fanns)
viestintä@insomnia.fi

Tomi Jokinen (psyko85), Turnaukset

Pelaamaanhan laneille tullaan, joten mikä olisikaan parempi paikka viettää laneja. Gamen mukavassa porukassa turnauksia ja pelejä pyöritellen. Tehtäviä on tarjolla monipuolisesti ja omasta kokemuksesta pelien parissa on ehdottomasti hyötyä näissä hommissa.

Tomi Jokinen (psyko85)
nimimerkki@insomnia.fi

Vapaat paikat

Ota rohkeasti yhteyttä rekry@insomnia.fi tai suoraan edellä mainittuihin vastaavien henkilöiden sähköposteihin, mikäli jokin alla olevista pesteistä on juuri sinua varten. Voit ottaa myös yhteyttä, mikäli tapahtuman järjestäminen kiinnostaa, eikä erityisosaamistasi ollut alla mainittu.

Tietojärjestelmät ja tietoverkot: Haussa on teknisiä osaajia, jolla on palava halu päästä nippailemaan verkkojen kanssa.

Markkinointi ja viestintä, media ja sisällöntuotto: Ovatko alustat kuten WordPress, Twitter ja Facebook tuttuja? Onko tekstin tuottaminen ideoiden pohjalta juttu, jota sinä tykkäät tehdä? Vai löytyykö osaamisalueesi kenties kuvankäsittelyn, valokuvauksen tai Youtube-videoiden puolelta?

Buildcrew hakee joukkoihinsa kavereita jotka eivät pelkää tetriksen pelaamista ja haluavat oppia, miten sitä todellisessa maailmassa pelataan kuorma-autojen ja lanipöytien kanssa.

Info hoitaa kävijöiden asiakaspalvelun ja monia muita mielenkiintoisia tehtäviä. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat omalta osaltasi auttaa että kaikilla tapahtumassa on hyvä olla, info tarjoaa hyvän ja kokonaisvaltaisen kuvan tapahtuman järjestämisestä.

Turvallisuustiimi hakee järjestyksenvalvojia

Ensi-aputiimi hakee ensi-avusta kiinnostuneita henkilöitä.

Loungevastaavia hoitamaan pelaajien ja tapahtuman järjestäjien viihtyvyydestä ja jaksamisesta.

Elintarvikeasioiden hoitajia vastaamaan ruokatilauksista niin järjestäjille kuin kävijöillekkin.

Game-BYOC / Game non-BYOC hakee pelien vastaavia tekemään ja toimitsemaan turnauksia. Non-BYOC tuomareita. CS:GO osaavia henkilöitä.