Insomnia XXI -verkkopelitapahtuma järjestetään 24.-27.10.2019 Porin Karhuhallissa, jossa on tarjolla tilat lähes tuhannelle konepaikalle sekä kokonaisuudessaan 2 000 kävijälle. Tapahtuma tulee sisältämään poikkeuksellisen paljon ohjelmaa, joka kattaa peliviihteen perinteisistä lauta- ja figuuripeleistä aina terävimpään eSports-kärkeen. Tarkoituksena on tuoda yhteen laaja-alaisesti pelaamisesta ja yhteisöllisestä toiminnasta pitäviä nuoria ja tarjota puitteet ikimuistoiseen elämykseen.

Insomnia tarjoaa tapahtumajärjestämisestä kiinnostuneille nuorille aikuisille loistavan kentän kehittää osaamistaan ja tutustua uusiin tapoihin, tekniikoihin ja ihmisiin. Tapahtumaa järjestäessä pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan villejäkin ideoita.  Mukana oppii uusia asioita mitä ei välttämättä muuten pääsisi tekemään. Monista järjestämisen kautta opituista tiedoista ja taidoista on tuntuvaa hyötyä tulevaisuudessa – niin työelämässä kuin muutenkin. Järjestäjäporukka on aktiivinen ja samanhenkinen, joten kaiken muun hyödyn lisäksi yhdessä tekeminen on hauskaa. Tapahtuma järjestestetään vapaaehtoisvoimin. Järjestäjille kuuluviin etuihin lukeutuvat mm. ilmainen konepaikka, ruoat ja hyvänäpito osallistumisen ajalta, järjestäjän asusteet, järjestäjien nukkumatilat sekä lounge ja tapahtuman jälkeen järjestettävä ikimuistoinen kiitostilaisuus.

Teemu & Riku, Info

Infossa pääsee näkemään ihan kaiken mitä laneilla voi tapahtua. Työvuorot ovat vaihtelevia ja tarjolla on kaikkea rutiininomaisesta päiväsajan päivystämisestä mielenkiintoiseen lanittajien ongelmanratkontaan. Info tietää!

Teemu: tezu@insomnia.fi / Riku: riku.kuusisto@insomnia.fi

 

Toni, Verkot

Netcrew on lanien selkäranka. Ilman toimivaa verkkoa lanit olisivat vain huoneellinen yksinäisiä tietokoneita. Haasteita riittää ja uutta oppii vielä kymmenenkin vuoden jälkeen jokaisesta tapahtumasta.

 

Olli & Wille, Rakentaminen

Eihän tapahtumaa olisi olemassakaan jossei buildin sankarit olisi paikalla luomassa hulppeita puitteita tapahtumalle. Monipuolista tekemistä riittää ja mitä parasta niin itse tapahtuman aikana on enemmän aikaa itse lanittamiselle!

Olli: opa@insomnia.fi

 

Mikael & Jori, Markkinointi

Onko tapahtumaa olemassa jos kukaan ei tiedä siitä? Minkälainen tapahtuman visuaalisen ilmeen pitäsi olla ja miten kävijät saavat mahdollisimman helposti käsiinä tarvittavan tiedon tapahtumasta? Näiden ja monen muun mielenkiintoisen kysymyksen parissa painivat markkinoinnin sankarit. Hommaa löytyy niin natiiveille somen käyttäjille kuin terävimmille illustratorin taivuttajille. Kenttä on laaja ja timanttista hommaa löytyy!

Mikael: tumik@insomnia.fi / Jori: yori@insomnia.fi

 

Valtteri & Mikko, Turnaukset

Pelaamaanhan laneille tullaan, joten mikä olisikaan parempi paikka viettää laneja. Gamen mukavassa porukassa turnauksia ja pelejä pyöritellen. Tehtäviä on tarjolla monipuolisesti ja omasta kokemukseta pelien parissa on ehdotonta hyötyä näissä hommissa.

Mikko: pivvalo@insomnia.fi

 

Vapaat paikat

Ota rohkeasti yhteyttä infoxxi@insomnia.fi, #insomnia.fi (IRCnet, QuakeNet) tai suoraan edellä mainittuihin vastaavien henkilöiden sähköposteihin, mikäli jokin allaolevista pesteistä on juuri sinua varten. Voit ottaa myös yhteyttä mikäli tapahtumajärjestäminen kiinnostaa, eikä erityisosaamistasi ole alla mainittu.

Tietojärjestelmät ja tietoverkot: Haussa on teknisiä osaajia, jolla on palava halu päästä nippailemaan verkkojen kanssa.

Viestintä, media ja sisällöntuotto: Ovatko alustat kuten wordpress, twitter ja facebook tuttuja? Onko tekstin tuottaminen ideoiden pohjalta se juttu mitä sinä tykkäät tehdä? Vai löytyykö osaamisalueesi kenties kuvankäsittelyn, valokuvauksen tai youtubevideoiden puolelta?

Buildcrew hakee joukkoihinsa kavereita jotka eivät pelkää tetriksen pelaamista ja haluavat oppia miten sitä todellisessa maailmassa pelataan kuorma-autojen ja lanipöytien kanssa.

Info hoitaa kävijöiden asiakaspalvelun ja monia muita mielenkiintoisia tehtäviä. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat omalta osaltasi auttaa että kaikilla tapahtumassa on hyvä olla, info tarjoaa hyvän ja kokonaisvaltaisen kuvan tapahtumajärjestämisestä.

Turvallisuustiimi hakee järjestyksenvalvojia sekä EA-taitoisia ihmisiä.

Loungevastaavia hoitamaan pelaajien ja tapahtumajärjestäjien viihtyvyydestä ja jaksamisesta.

Elintarvikeasioiden hoitajia vastaamaan ruokatilauksista niin järjestäjille kuin kävijöillekkin.

Game-BYOC / Game non-BYOC hakee pelien vastaavia tekemään ja toimitsemaan turnauksia. Non-BYOC tuomareita. CS:GO osaavia henkilöitä.