Rekry

Rekryämme nyt Insomnia XXIII -tapahtumaan porukkaa osallistumaan tapahtuman järjestämiseen!

Tapahtumaa järjestää eri funktiot, joilla kaikilla on oma osa-alueensa hoidettavana. Alta näet eri funktiomme, jotka kaipaavat lisäkäsiä auttamaan.

Tarjoamme kaikille funktioiden jäsenille (organisaattoreille) mahdollisuuden osallistua tapahtuman järjestämiseen sekä tietysti kokemusta eri hommista. Organisaattorina saat ilmaisen, määrätyn organisaattoreiden konepaikan, mahdollisuuden verkostoitua eri tapahtumajärjestäjien kanssa sekä tietysti upean STAFF -paidan ja yhden ilmaisen mutta maukkaan ruokailun tapahtumapäivinä.

Mitä funktioita meillä siis on? Tässä kuulet hieman funktioiden vetäjiltä, mitä he tekevät: 

INFO

Kiinnostaako asiakaspalvelu? Tuntuuko palvelualttius olevan verissä? Haluatko lähteä mukaan etsimään uusia kokemuksia? Ota silloin yhteyttä ja tule organisaattoriksi infotiimiin. Mitään muita vaatimuksia ei ole kuin kiinnostus asiaa kohtaan, sekä avoin mieli sille, että jokainen positiivinen kohtaaminen jättää muiston hyvästä tapahtumasta.

Mitä tehdään? Päivystetään omassa työvuorossa infotiskillä. Otetaan vastaan kaikenlaiset kävijät paikkalipuista päiväkävijöihin. Autetaan myös tiedonvälityksessä ja neuvotaan sekä autetaan kävijöitä ongelmissaan. Myydään mahdollisia kahvilatuotteita, sekä hoidetaan ruokatilauksia.

Infotiimiä hoitavat tiimivetäjät, jotka ovat mukana tapahtuman rakentamisessa. He opastavat tiimiläiset tehtäviinsä ja ovat heidän tukenaan tapahtuman ajan samoissa työtehtävissä vastaten siitä, että kaikki sujuu hyvin. – Jaana & Teemu

BUILD

Mikä tää ihmeen Build on? Buildin päätarkoitus on koko tapahtuman rakentaminen. Ihan kaikkeen ei nyt tietenkään kosketa kuten sähköön tai verkkoon, mutta autamme aina kaikessa kaikkia, jotka apua tarvitsevat pitkin tapahtumaa! Kaikki alkaa millimetrin tarkasti tapahtuma-alueen paikkojen määrittelystä, tarvikkeiden purkamisesta kuorma-autoista ja niiden roudaamisesta omille paikoilleen.

Ohessa mahdollistamme muiden tiimien viritellä omat järjestelmänsä, rakennamme messualueet yhteistyökumppaneille, haemme kuorma-autolasteittain tavaraa maailmalta ja laitamme kaiken valmiiksi lanittajia varten. Pöydät, tuolit, messumatot, molton seinät, lavarakenteet, trussikehikot, aidat ynnä muut tulevat siis viikon aikana hyvinkin tutuiksi. Unohtamatta tietenkään kaiken rakentamamme purkamista tapahtuman päätyttyä.

Buildilaisena tekeminen painottuu ennen ja jälkeen varsinaista tapahtumaa, joten aikaa itse lanittamiselle jää enemmän kuin monessa muussa funktiossa. Aina tietty on sallittua ottaa osaa myös muihin tiimeihin ja auttaa kavereita!

Mikäli siis ison mittakaavan Tetris kiinnostaa ja roudaaminen on intohimosi niin tervetuloa joukkoomme! Buildin tiimi on myös oivallinen paikka aloittaa ja liittyä Insomnian porukkaan jos ei vielä tiedä, mitä haluaisi tehdä. Buildin kautta on helppo tutustua toimintaamme ja edetä ”vaativampiinkin” tehtäviin.

Mitä taitoja Buildilaiselta vaaditaan? Ei juuri mitään, kunhan nyt hanskat pysyvät käsissä, loput neuvotaan kyllä ja kysyä voi aina uudestaan. Pääset osaavien vanhojen tekijöiden kanssa oppimaan uusia taitoja tai näyttämään vanhoille miten hommat oikeasti kuuluu hoitaa! Buildi etsii aina innokkaita tyyppejä porukkaansa viihtymään lanien rakentamisen parissa. Jos kiinnostuit ota yhteyttä rohkeasti! – Opa

VIESTINTÄ

Kiinnostaako markkinointi, sosiaalinen media tai sisällöntuottaminen? Viestinnän puolella hoidetaan informaation kulku, markkinointi ja tietysti upeat postaukset ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana. Haemme tiimiimme hyvän mielen omaavia apukäsiä esimerkiksi kirjoittelemaan sometekstejä – meillä saa toivoa rooleja ja tehtäviä, joissa pääsee toteuttamaan itseään! Toivomme silmää viestintään ja jonkinlaista tuntemusta esim. somesta.

Kiinnostaisko? Ota yhteyttä ja tuu messiin! – Fanny

KONSOLI & VR

Onko konsolit taikka VR -laitteet tuttuja? Jos on niin hienoa. Jos ei? Ei se niin väliä ole. Näytetään kyllä miten mikäkin toimii. Haemma Konsoliin/VR:ään porukkaa opastamaan laitteiden toimintoja nuorille sekä vanhemmalle porukalle. Tapahtuman kasauksessa käydään läpi mitä meiltä löytyy. Tapahtuman aikana opastetaan ihmisiä siinä, että mitä meiltä löytyy ja millasia pelejä meillä on.

Tosiaan jossei tiedä juuri mitää, mutta silti kiinnostaa niin opastamme kyllä työtehtäviin ja laitteisiin. – Kasper

GAME

Game -tiimi pitää huolen siitä, että turnaukset rullaavat, kävijät pääsevät pelailemaan ja ottelemaan rennossa meiningissä! Kaipaamme joukkoomme turnauksen vetämisestä kiinnostuneita sekä tietty Game Infoon auttavia käsiä. Peliturnaukset ovat joukkue- tai yksilöpeleillä pelattavia turnauksia, joissa kilpaillaan ja pelataan vastustajia vastaan.

Gameinfossa seurataan ja vedetään peliturnaukset. Jokainen gameinfolainen istuu oman vuoronsa Game Infossa pöydän takana valmiina vastaamaan kysymyksiin, pelissä ilmeneviin ongelmiin sekä valvomaan käynnissä olevia turnauksia.

Otahan yhteyttä!

LIVE

Liven tiimissä otetaan upeaa matskua talteen! Liven hommiin kuuluukin tapahtuman valo- ja videokuvaus sekä livelähetyksen pyörittäminen. Jos olet kiinnostunut liven tekemisestä, niin tarvetta olisi mixaajalle, valoteknikolle ja avustajille – kokemus on aina plussaa, mutta ihan pelkällä kiinnostuksellakin pärjää. Hakusessa on myös videokuvaaja tiimiin, jolta löytyisi takataskusta kokemusta tapahtumakuvauksesta. 

SECU – SECURITY

Etsimme motivoitunutta järjestyksenvalvojaa tiimiimme! Oletko sinä henkilö, kokenut tai ensikertalainen, joka haluaa olla mukana luomassa turvallista ja viihtyisää ilmapiiriä tapahtumassa?

Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä tapahtumassa sekä olet valmis tarvittaessa puuttumaan tilanteisiin. Toimit yhteistyössä muiden järjestyksenvalvojien ja tapahtuman järjestäjän kanssa.

Edellytämme sinulta voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia sekä reipasta asiakaspalvelumieltä. Perehdytämme sinut toimimaan tehtävässä.

Tapahtumassamme järjestyksenvalvojat työskentelevät kolmivuorotyössä (aamu, ilta ja yö). Työvuorosuunnittelussa otamme huomioon työntekijän työvuorotoiveet.

Mikäli tunnistit itsesi, otathan yhteyttä! – Rosa & Niko

ENSIAPU – EA

Ensiaputiimi on nimensä mukaisesti vastuussa tapahtuma-aikaisesta ensiavusta. Ensiavulta saat mm. laastarit ja kylmäpussit, mikäli satutat itseäsi tapahtumassa. Vakavan sairastumisen tai loukkaantumisen sattuessa annamme välitöntä hätäensiapua ammattiavun saapumiseen saakka. Päivystämme tapahtuma-alueella koko tapahtuman ajan. 

Ensiaputiimissä toimivalta odotamme palvelualttiutta ja kykyä pysyä rauhallisena myös kiireellistä apua vaativissa tilanteissa. Kelpoisuusvaatimuksena vähintään voimassaoleva EA1-pätevyys tai vastaava muu koulutus.

Herättikö joku funktio huomiosi? Tai useampikin? Kerro meille itsestäsi ja ota yhteyttä rekry@insomnia.fi – kysyä saa tietty aina lisäinfoa!