Insomnia XXIII – Tervetuloa!

Tervetuloa Insomniaan! 26.-29.10.2023 järjestetään Friitala-talolla 23. Insomnia -tapahtuma. Tapahtumasta löydät muunmuassa turnauksia, lavaohjelmaa, konsoli- ja lautapelialueen, expon sekä tottakai kuuluisan lanialueen!

Laneille pääset osallistumaan ostamalla oman konepaikkasi – mukaan tunnelmaan on mahdollista osallistua myös kävijälipulla, mutta lanittamaan ja turnauksiin pääset osallistumaan konepaikalla! Tule siis mukaan harrastamaan sekä nauttimaan hauskasta lanitapahtumasta kavereiden, perheen tai oman loistavan porukkasi kanssa – nähdään Insomniassa!

Perjantaina 27.10. ilmaispäivä, joten tuo itsesi ja ystäväsi vierailemaan tapahtumaamme

Turnauksia laneilla järjestetään seuraavista peleistä: Counter-strike 2, DiRT Rally 2.0., Dota 2, Fall Guys, Minecraft, Pro pilkki 2 sekä Rocket League eSM 2023! Meno on siis kilpailuiden osalta laaja ja huikea!

Challonge – turnausohjelmisto täältä: INSOMNIA XXIII tournaments

Liput tapahtumaan täältä: INSOMNIA XXIII kauppa