Insomnia XXIII – Tapahtumapaikka muuttuu

Hei HUOMIO!

Me Insomniassa olemme ahkerasti tehneet töitä tapahtuman eteen kulissien takanakin ja nyt onkin sattunut ihan uskomattoman hieno juttu – tämän vuoden INSOMNIA XXIII tapahtuman oli määrä olla kotikaupugissamme Porissa, mutta saimme upean mahdollisuuden siirtyä toisiin tiloihin, josta ei vaan voitu kieltäytyä! 🤩

Insomnia palaakin tutuille kulmille ja saamme nyt vihdoin ilolla kertoa, että tämän vuoden tapahtumapaikkana toimii iki-ihana Ulvilan kaupunki ❤ Pääsemme järkkäämään teille (ja meille) aivan fantastiset lanit Friitala-Talolle, jossa tunnelmaa riittää!

Tilanvaihdos vaikuttaa tapahtuman sisältöön hyvin minimaalisesti, mutta lanien fantastiseen tunnelmaan se ei vaikuta mitenkään – vaihdos mahdollistaa mielenkiintoisia muutoksia ja entistäkin huikeampaa lanitunnelmaa! Saamme järkätä tämän vuoden unohtumattomat lanit keskeisellä paikalla Ulvilassa vanhan, charmikkaan nahkatehtaan tiloissa. Eikä unohdeta tärkeintä – pizzaa, lanieväitä ja muita herkkuja jokaiseen makuun löytyy ihan kävelymatkan päästä! Ja jos etäisyys mietityttää, niin siirrymme vain 10min ajomatkan päähän alkuperäisesti suunnitellusta paikasta! 👾

Tilanvaihdoksen myötä myös lippujen hinnat laskevat! Eikä huolta, otamme kaikkiin jo lippunsa hankkineisiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Lyhyesti sanottuna: nähdään lokakuussa Friitala-Talolla, jossa Ulvilan kaupunki menossa mukana – järkätään parhaat lanit, mitä Satakunnassa on kuunaan nähty! 🥳

Ja tietysti: mitä mietteitä tämä herättääkin, niin vastaamme ilomielin sähköpostitse info@insomnia.fi tai tapahtumamme Discord -kanavalla!