Insomnia XXIII – Ensimmäistä kertaa Friitala-Talossa

Insomnia XXIII järjestetään tänä vuonna upeassa ja charmikkaassa Friitala-Talossa, joka sijaitsee Ulvilassa. Friitala-Talolla on ollut toimintaa jo 1800-luvun lopulta ja insomnia järjestetään siellä nyt ensimmäistä kertaa!

Tapahtuma-alueelta löytyy jokaiselle jotakin – oli kyseessä sitten perinteistä lanittamista ystävien kanssa tai uusien tuttavuuksien välisiä turnauksia. Tapahtumassa olevalla oheistoiminta-alueella on mahdollista päästä kokeilemaan muun muassa VR-laseja, tietokoneita sekä konsoleita, joilla pääset näyttämään taitosi muille. Tarjolla on myös erilaisia simulaattoreita, joita pääset kokeilemaan sekä lautapelialue, jossa pääsee ottamaan toisistaan mittaa lautapelien muodossa. Tapahtumassa järjestetään lanittamisen lisäksi monenlaisia turnauksia eri pelien muodossa sekä Cosplay-kilpailu! Onko sinulla kenties hienoin asu tai oletko mestari jossakin pelissä? Tule mukaan kilpailemaan!

Tapahtumaamme olet tervetullut niin konepaikan itsellesi varanneena tai päiväkävijänä. Päiväkävijät voivat tutustua alueeseen ja testailla oheistoiminta-alueen antia kun taas konepaikan varanneena pääset todelliseen Insomnia -tunnelmaan lanittamisen parissa.