Insomnia XXII ❤️ Puuvilla

Puuvilla yhteistyössä Insomnia XXII kanssa

Insomnia ja Puuvilla tekevät yhteistyötä tapahtuman mainonnassa. Voit siis nähdä Insomnian mainoksia Kauppakeskus Puuvillassa ennen tapahtumaa.

Kauppakeskus Puuvilla arpoo kaksi Iha perus -konepaikkaa Insomnia XXII tapahtumaan omissa sosiaalisen median kanavissa. Ota siis seurantaan ja osallistu arvontaan!

Hieman Puuvillasta

Kauppakeskus Puuvilla on Satakunnan suurin kauppakeskus, joka sijaitsee Porin keskustassa, Kokemäenjoen rannalla. Puuvillasta löydät yli 70 liikettä, 20 kahvilaa ja ravintolaa ja pysäköinti on maksutonta. Puuvilla on Satakunnan vetovoimaisin kaupan, palvelujen, koulutuksen, kulttuurin, tapahtumien ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymä.

Olemme 100% hiilineutraali kauppakeskus. Puuvilla on ollut jo vuosia myös energialtaan hiilineutraali kauppakeskus. Kiinteistö saa yli 90% tarvitsemastaan lämpö- ja jäähdytysenergiasta maaperästä ja hukkalämpövirroista sekä tämän lisäksi käytössä on laaja aurinkosähköjärjestelmä.

Kauppakeskus on palkittu useasti.  Puuvillalla on palkintohyllyllään Porilainen Maineteko vuodelta 2014, Vuoden kauppakeskusteko vuodelta 2015 sekä Suomen parhaan kauppakeskuksen titteli vuodelta 2017 ja valittiinkin seuraavana vuonna 2018 ehdokkaaksi Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi. Osoituksena energiatehokkuudesta ja ympäristöystävällisyydestä Puuvillalle on myönnetty arvostettu platinatason LEED®-ympäristösertifikaatti ja vuonna 2021 kauppakeskus Puuvilla nousi ensimmäiselle sijalle suositteluhalukkuutta kysyttäessä KTI:n (KTI kiinteistötieto) suorittamassa valtakunnallisessa asiakastyytyväisyyskyselyssä, jossa oli mukana 21 kauppakeskusta.

Tämän vuosituhannen Puuvilla on kokonainen kaupunkikortteli, joka tarjoaa upean toimintaympäristön eri alojen yrityksille, koulutusorganisaatioille ja julkisen sektorin palveluyksiköille. Jokimaisema, klassinen teollisuusarkkitehtuuri ja ympäristömyötäinen infrastruktuuri tekevät Puuvillasta ainutlaatuisen koko Suomessa ja Pohjoismaissa.

Tervetuloa Puuvillaan – meillä on ihmisiä, iloa ja ihmeteltävää!

Tapahtumia Puuvillassa!

Taperotiistai 18.10.2022

Nyt tutit tötterölle ja potkuhousut solmuun.  Taaperotiistai Kauppakeskus Puuvillassa! Hilpeä vauvaperheiden, taaperoiden ja pikkuihmisten tapahtuma 18.10. klo 10-16. Tule mukaan!

Syyslomakivaa Pop Up -Leffateatteri

Pop Up -leffateatteri lapsille! LA-PE 22.- 28.10. Syyslomakivaa Puuvillassa! Tule viettämään hauska päivä ja poikkea ilmaiseen Pop Up -leffateatteriin. Lasten elokuvia koko viikon kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Voit tuoda omat eväät ja ottaa mukaan myös perheen pienimmän! Yläikärajaa ei ole.  NÄYTÖKSET TASATUNNEIN LA–PE klo 12, 14 & 16.
Kauppakeskus Puuvilla