Porin nuorisopalvelut ja verkkonuorisotalo-ständi

Tänäkin vuonna Porin nuorisopalvelut eli Nuokka ja verkkonuorisotalo Netari järjestävät tapahtumassa ständin pe 26.10 klo 15-22 ja la 27.10 klo 15-21. Ständillä pääset muun muassa pelaamaan pöytäjääkiekkoa sekä Overwatchia, ja juttelemaan samalla ohjaajien kanssa.

Nuokan sivuilta löydät mahdottoman paljon nuorille suunnattuja tapahtumia, uutisia ja tekemistä laajasti ympäri Satakuntaa. Netarin sivuilla voit viettää aikaa, tavata uusia kavereita ja katsoa twitch-kanavalta pelistreamauksia. Monien erilaisten chattien kautta pystyt juttelemaan nuorisotyöntekijöiden ja muiden luotettavien aikuisten kanssa mieltä askarruttavista asioista, tai ihan vaan vaikka peleistä ja pelaamisestakin.

Käy siis tutustumassa toimintaan jo etukäteen linkkien takaa avautuvilta verkkosivuilta ja pistämällä sosiaalisessa mediassa seurantaan @nuokkakarhu ja @hemmohahmo.