Digitaalisen pelaamisen aakkoset-luento

100k eports ja Verkkopeliyhdistys Insomnia ry järjestävät yhteistyössä tänä vuonna luennon digitaalisesta pelaamisesta ja -kasvatuksesta tapahtumapaikalla Porin Karhuhallissa (Urheilutie 1) torstaina 25.10.2018 klo 19:00. Luento on suunnattu muun muassa pelaajien huoltajille ja läheisille sekä median edustajille, joille peliharrastus ei vielä ole kovin tuttu. Lisätietoa löydät 100k esportsin verkkosivuilta.

Luennoitsijana toimii 100k ry:n puheenjohtaja Timo Metsäjoki, joka on kiertänyt ahkerasti luennoimassa vuosien ajan useilla tahoilla. 100k esports on myös palkittu vuoden pelikasvattajana 2015.

Tervetuloa ilmaiselle luennolle sekä opastetulle tutustumiskierrokselle Insomian ytimeen luennon jälkeen! Luennon sekä kierroksen yhteiskesto on noin 1,5h.